Wyróżnia nas najwyższa jakość
Ser Raclette produkowany jest z mleka niepasteryzowanego który wykorzystywany jest jako główny składnik dania Raclette. Ten francuski ser topiony jest na specjalnym grillu i podawany w towarzystwie gotowanych ziemniaków oraz francuskich korniszonów. Charakteryzuje się wyrazistym ale zrównoważonym smakiem. Dzięki szerokiemu zastosowaniu w kuchni francuskiej wchodzi również w skład słynnej potrawy fondue.
Do tego sera francuskiego pochodzącego z Savoie (Sabaudia) najbardziej polecane są białe wina pochodzące tego francuskiego regionu winiarskiego. Ze względu na wysokie walory kaloryczne dania Raclette wino Apremont czy Les Abymes będą idealną opcją. Nie zapominajmy o różowych sabaudzkich winach, które są bardzo dobrym uzupełnieniem smaku tej potrawy/sera
Do dania Raclette serwujemy (Wszystkie składniki sami selekcjonujemy i importujemy dla naszych klientów)
Uczestniczymy w cyklicznych wydarzeniach na terenie Krakowa i okolic
Wypożyczamy maszynę do Raclette oraz zapewniamy wszystkie niezbędne składniki
Wypożyczamy maszynę do Raclette oraz zapewniamy wszystkie niezbędne składniki
.
Dołącz do newslettera - zdobądź 10% rabatu i ogromną dawkę wiedzy
Masz pytania? Z przyjemnością na nie odpowiemy
Napisz do nas, opowiedz nam o tym czego oczekujesz.
Odwiedź nasz sklep stacjonarny
Sklep stacjonarny
Flomaro Deli & Wine
Krupnicza 14, 31-123 Kraków
Pon. - Pt.: 11:00 - 20:00
Sob.: 9:00 - 18:00
Nd.: nieczynne
Centrum dystrybucyjne
Flomaro Deli & Wine
Skośna 18, 30-383 Kraków
Pon. - Pt.: 8:00 - 18:00
Sob. - Nd.: nieczynne
Sklep stacjonarny
Flomaro Deli & Wine
Krupnicza 14, 31-123 Kraków
Pon. - Pt.: 11:00 - 20:00
Sob.: 9:00 - 18:00
Nd.: nieczynne
Centrum dystrybucyjne
Flomaro Deli & Wine
Skośna 18, 30-383 Kraków
Pon. - Pt.: 8:00 - 18:00
Sob. - Nd.: nieczynne